Skip to main content

Raylı sistemler ve ulaşım teknolojileri alanında milli projeler ve dünyanın en büyük markalarına yenilikçi çözümler sunan Yeşilova Ulaşım, InnoTrans Fuarı’nda sektör profesyonellerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

21-24 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen ve raylı sistemler dünyasının en büyük buluşma platformları arasında yer alan fuar, global çapta en son teknoloji ve trendleri sergileyen lider şirketlere ev sahipliği yaptı. Yeşilova Ulaşım, yenilikçi ürünleri arasında yer alan hafif ve dayanıklı araç gövdeleri, verimlilik sağlayan bileşenleri ve sürdürülebilir üretim teknolojileri ile fuarın en dikkat çeken ismi oldu.

“Yeniliklerle Doluyuz ve Gururluyuz”

Yeşilova Ulaşım Genel Müdürü Ramazan Uçar, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 2024’ün şirket için büyük başarılarla dolu bir yıl olduğunu ifade etti. Uçar, “İnovasyon ve sürdürülebilirlik odağımızla büyük iş birliklerine imza attık. Ürünlerimizle hem yurt içinde hem de yurt dışında dikkat çekmeye devam ediyoruz. Ülkemizde yürütülen milli projelerde üstlendiğimiz üretim sorumluluğu sayesinde, Türkiye’ye büyük katkılar sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Sürdürülebilir Gelecek İçin İnovatif Çözümler

Yeşilova Ulaşım’ın inovatif çözümleri, sadece günümüz raylı sistemlerinin verimliliğini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda karbon ayak izini minimize eden ve geleceğin ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak alüminyumdan özel teknolojiler sunuyor. Fuar boyunca yapılan sunumlar ve toplantılar, şirketin raylı sistemler sektöründeki liderlik pozisyonunu güçlendirdiği ve yeni iş fırsatlarına kapı araladığı önemli bir platform oluşturdu.

Fuarda Yeşilova Ulaşım’ın standı hem yerli hem de yabancı sektör temsilcilerinden büyük ilgi gördü. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TÜRASAŞ Genel Müdür Yardımcısı İrfan İpsir ile daire başkanları Erbil Bilgin, Mehmet Şakir Çelebioğlu ve Gökhan Minareci, Yeşilova standını ziyaret etti. Aynı zamanda, Alstom, Siemens ve Caf markalarının yetkilileri ile yapılan görüşmelerde, mevcut projeler ve yeni iş fırsatları ele alınırken, şirketin sürdürülebilir ve yenilikçi çözümleri detaylı olarak paylaşıldı.

Leave a Reply