Skip to main content

Yeşilova Holding İş’te Denge projesi ve toplumsal cinsiyet eşitliğinde pozitif etki yaratma önceliği kapsamında düzenlendiği bilgilendirme seminerlerine ‘Aile İçi İletişim’ ile devam etti.

18 Eylül Çarşamba günü Hasanağa kampüsünde gerçekleştirilen seminer, grup şirketlerinden çok sayıda çalışanın katılımıyla önemli bir etkileşim alanı oluşturdu. Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği iş birliğinde düzenlenen ve Uzman Psikolog Saliha Türksöz Kaplan’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, aile içi iletişimde karşılaşılan zorluklar, eşler arası iletişimdeki engeller, çocuk ve ebeveyn arasındaki ilişkiler ile bu süreçleri kolaylaştıran yöntemler gibi pek çok önemli konu ele alındı.

PAYLAŞILAN ÖNEMLİ BAŞLIKLAR

Saliha Türksöz Kaplan seminerde, aile içi iletişimde karşılaşılan sıkıntıları ve bu sorunları aşmak için uygulanabilecek yöntemleri detaylı bir şekilde açıkladı. Eşler arasındaki sağlıklı iletişimin aileyi güçlendirdiğine dikkat çeken Kaplan, ayrıca çocuk ve ebeveyn ilişkilerinde etkin iletişim tekniklerinin önemini vurguladı. Seminerde; Aile İçi İletişimde Karşılaşılan Engeller ve Çözüm Yolları, Eşler Arasındaki İletişimin Güçlendirilmesi, Çocuklar ile Ebeveynler Arasındaki İletişim Süreçleri, Aile İçi İletişimi Kolaylaştıran Stratejiler ve Teknikler ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinde Pozitif Etki Yaratma Hedefi başlıklarında bilgiler verildi.

Yeşilova Holding, İş’te Denge projesi kapsamında düzenlediği bu tür etkinliklerle hem toplumsal cinsiyet eşitliği alanındaki farkındalığı artırmayı hem de aile içi dengeleri destekleyerek iş hayatındaki verimliliği ve çalışan mutluluğunu artırmayı hedefliyor.

Leave a Reply